جمعه, 31 فروردين 1403

• جشن بزرگ روز دانشجو و گرامیداشت سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفرصادق (ع) در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار شد.
    این جشن باشکوه  به همت مدیریت فرهنگی و همکاری بسیج دانشجویی آموزشکده سما و با حضور روسا ، اساتید کارکنان و استقبال گسترده دانشجویان برگزار گردید که در ابتدای این مراسم  مهندس علوی ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد در سخنانی ضمن تبریک این روز و اعیاد بزرگ ، به تشریح رویداد 16 آذر ماه 1332 پرداختند و از شهدای دانشجوی این روز به عنوان سمبل مبارزه با استکبار و دفاع از حقوق ایران یاد کرد و افزود: رویداد 16 آذر ماه به عنوان نماد استکبار ستیزی و حفظ منابع این کشور ثبت شده است.
     در ادامه مسئول دفترفرهنگ اسلامی آموزشکده سما نیز گفت: حضرت محمد (ص) نماد وحدت امت اسلامی و شریف ترین انسان خلقت و جهان هستی است که با افکار بلند خود سبب وحدت و عزت مسلمان سرتاسر جهان شدند.
    اجرای زنده موسیقی سنتی ، پخش کلیپ فرهنگی و برگزاری مسابقه بین دانشجویان به همراه اهدای جوایز از دیگر برنامه های این مراسم باشکوه بود.

جشن روز دانشجو آموزشکده سما مشهد