سه شنبه, 28 فروردين 1403

امروزه رقابت های علمی برنامه نویسی، یکی از عوامل مهم در رشد و تعالی دانشجويان رشته كامپيوتر مي باشد. در همين راستا گروه کامپیوتر آموزشکده سما مشهد در نظر دارد با برگزاری مسابقات برنامه نویسی، بستری مناسب برای ارتقای دانش فنی، مهارت و خلاقیت دانشجویان فراهم آورد و ضمن شناسايي توانمندي هاي دانشجويان خود نسبت به تشكيل تيم هاي دانشجويي جهت شركت در مسابقات كشوري اقدام نمايد. همچنين جوايز ويژه و ارزشمندي را براي دانشجويان برتر در نظر دارد.

اولین دوره مسابقات برنامه نویسی دانشجویی در قالب گروه های دو نفره و به صورت عملی برگزار می شود. در این مسابقات از زبان برنامه نویسی ++C استفاده می شود و مخاطب این رویداد تمامی دانشجویانی هستند که توانایی برنامه نویسی را دارند. سوالات مسابقه از مباحث آرایه، اشاره گر، لیست پیوندی، ساختار، تابع و کلاس می باشد.

barname-nevisi

register