جمعه, 31 فروردين 1403

با ابلاغ دکتر حمید میرزاده اعمال می‌شود:

تخفیف ویژه دانشگاه آزاد اسلامی در شهریه دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی

دکتر حمید میرزاده شیوه‌نامه اجرایی ثبت‌نام و نحوه دریافت شهریه از دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور را ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، میرزاده در این بخشنامه اعلام کرد: «در راستای اجرای تفاهم‌نامه منعقد شده بین دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان بهزیستی کشور و به منظور تحقق اصل عدالت محوری و ایجاد فرصت‌های برابر برای رشد و شکوفایی علمی و فرهنگی همه دانشجویان بویژه دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی، کلیه دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور در تمام مقاطع تحصیلی از 20 درصد تخفیف شهریه تحصیلی در نیمسال دوم سال تحصیلی 94-95 برخوردار می‌شوند.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی ضمن تاکید بر اینکه مسئولیت اجرایی این بخشنامه به عهده روسای واحدهای دانشگاهی و دبیران هیات‌های امنای استانی است گفت: «به منظور تسهیل در خدمت‌رسانی به این دسته از دانشجویان به پیوست شیوه‌نامه اجرایی ثبت‌نامه و نحوه دریافت شهریه دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور که به امضای معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان بهزیستی کشور رسیده است، ابلاغ می‌شود.»

در ادامه این بخشنامه آمده که دانشجویان باید پس از مراجعه به دفاتر بهزیستی شهرستان محل سکونت خود و دریافت معرفی‌نامه برای ثبت‌نام و انتخاب واحد به دانشگاه محل تحصیل مراجعه کنند. واحدهای دانشگاهی پس از ثبت‌نام، لیست اسامی و فرم شهریه دانشجویان مشمول را بعد از اعمال تخفیف، تجمیع کرده و به دبیر هیات امنای استان ارائه کنند.

همچنین اعلام شد حداکثر مبلغ پرداختی برای هر نیم‌سال توسط سازمان بهزیستی به ازای هر دانشجو، پس از اعمال تخفیف 40 میلیون ریال است و مابقی شهریه از دانشجو اخذ می‌شود.

منبع: خبرگزاري آنا