شنبه, 05 فروردين 1396

ertebat riasatt

ruzshomar

روابط عمومی سما مشهد

• در ادامه برگزاری مسابقات بازیهای رایانه ای در بخش (دانشجویی) که از صبح دوشنبه 2 اسفند در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد آغاز و تا ظهر به طول انجامید، حدود 80 دانشجو در قالب 16 تیم از 9 دانشگاه و موسس آموزش عالی در بازی‌های کانتر با همدیگر به رقابت پرداختند که در پایان تیم گرگ با کسب بالاترین امتیاز رتبه اول را به خود اختصاص داد و تیم آرنا نیز به مقام دوم این دوره از مسابقات دست یافت.
    جوایز برگزیدگان در روز 19 اسفند همزمان با مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.

• مسابقات بازي هاي رايانه اي آموزشكده سما مشهد
  • در پی استقبال حداکثری دانشجویان مبنی بر برگزاری مجدد دوره مذکور و به همت مدیریت پژوهشی و فوق برنامه تربیت بدنی دوره مذکور به مدت سه روز به میزبانی آموزشکده سما برگزار گردید.
    در دومین دوره این کارگاه مباحثی همچون آناتومی و فیزیولوژی عمومی، تغذیه ورزشی ، رشد و تکامل حرکتی و همچنین مکمل های غذایی و... توسط جمعی از اساتید و اعضای هیأت علمی گروه تربیت بدنی آموزشکده به علاقمندان تدریس داده شد.
     در پایان این دوره نیز با برگزاری آزمون جامع و ارزیابی متقاضیان گواهینامه معتبر با تأیید "اداره کل تربیت بدنی و هیأت ورزشهای همگانی استان" اعطا می گردد. لازم به ذكر است آزمون اين دوره روز شنبه مورخ 7 اسفند ماه در ساعت 16 در محل پژوهش سراي آموزشكده برگزار خواهد شد.

• دوره تئوري مربيگري درجه 3
  • در ادامه برگزاری مسابقات بازیهای رایانه ای در بخش (دانشجویی) که از صبح دوشنبه 2اسفند در آموزشکده فنی و حرفه ای سما مشهد آغاز و تا ظهر به طول انجامید، حدود 80 دانشجو در قالب 16 تیم از 9 دانشگاه و موسس آموزش عالی در بازی‌های کانتر با همدیگر به رقابت پرداختند که در پایان تیم گرگ با کسب بالاترین امتیاز رتبه اول را به خود اختصاص داد و تیم آرنا نیز به مقام دوم این دوره از مسابقات دست یافت. جوایز برگزیدگان در روز 19 اسفند همزمان با مراسم اختتامیه اهدا خواهد شد.

• بازي كانتر
  • گزارش تصویری برگزاری بازیهای رایانه ای در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد

مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات صبح امروز در محل پژوهشسرای آموزشکده سما و با حضور معاون محترم دانشگاه ،ریاست و معاون آموزشکده ، مدیران مدارس و با حضور جمع کثیری از دانش آموزان برگزار گردید.

درابتدای این مراسم مهندس مرتضی علوی ریاست آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد به معرفی اجمالی آموزشکده پرداخت و افزود آموزشکده سما در سال 1382 با حدود 300 دانشجو و در دو رشته کامپیوتر و حسابداری آغاز به کار کرد. وی خاط نشان کرد: در حال حاظر این مرکز با در اختیار داشتن بروزترین امکانات و تجهیزات آموزشی حدود 2500 دانشجو در 14 رشته فنی در حال تحصیل هستند.

وی در ادامه سخنان خود خاطر نشان کرد:آموزشکده سما تاکنون پذیرای 13 هزار متقاضی در مقطع کاردانی بوده است که از این تعداد 800 هزار نفر فارغ التحصیل شده و در مدارج بالاتر مشغول به تحصیل هستند.

در ادامه معاون محترم دانشگاه و رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما واحد مشهد ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مسابقات افزود: دنیای امروز عصر ارتباطات و اطلاعات می باشد که مهمترین ابزار و وسیله آن جهت بهره برداری حداکثری استفاده از رایانه و همچنین تلفن همراه می باشد.

دکتر محمدرضا ناصری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه قرن 21 را عصر دهکده جهانی ، عصر انفجار اطلاعات و عصر کارآفرینی تعبیر کرد و با اشاره به اهمیت موضوع کارآفرینی در دنیای کنونی ، افزود: در دنیای امروز در هر ثانیه یک شغل ایجاد     می شود بنابراین با فکر خوب می توان به راحتی مشاغل کامپیوتری ایجاد نمود که خیلی هم سودآوراست.

وی به آنچه که در دنیای آینده اتفاق خواهد افتاد اشاره کرد و گفت : در دنیایی که رسانه و اطلاعات با سرعت حدود یک میلیون برابر سرعت صوت منتقل می شود بدن شما بایستی بتواند با این شرایط خودش را تطبیق دهد که البته کار ساده ای هم نیست.

سرکار خانم دکتر معارف دوست  دبیر اجرایی این مسابقات هدف از برگزاری این مسابقات را آشنایی دانش آموزان با تجهیزات و امکانات و همچنین فضای آموزشی موجود در آموزشکده سما عنوان کرد و افزود: این دوره از مسابقات در سه بخش بازی های رایانه ای در مقطع دانش آموزی و دانشجویی ، برنامه نویسی  و طراحی پوستر برگزار می شود که در آن 150 دانش آموز از 23 هنرستان و دبیرستان از نواحی هفتگانه آموزش و پرورش مشهد و 80 دانشجو از 9 دانشگاه و موسسه آموزش عالی مشهد ، بایکدیگر به رقابت می پردازند. در روز نخست  بازیهای رایانه ای برگزار می گردد و  در روزهای آینده نیز سایر مسابقات برگزار می شود و اختتامیه این دوره از مسابقات در روز 19 بهمن در همین آموزشکده برگزار و با اهدای جوایز از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.

• بازدید دانشجویان آموزشکده سما از گروه صنعتی ایران خودرو خراسان
    به همت مدیریت پژوهشی آموزشکده و با همکاری گروه مکانیک و با هدف آشنایی دانشجویان با فرآیند ساخت و تولید خودرو بازید یک روزه در مورخ چهارشنبه مورخ 95/11/27 برگزار گردید.
    به گزارش روابط عمومی آموزشکده سما در این بازدید علمی، دانشجویان علاوه بر آشنایی با محیط کارخانه، از مراحل ابتدایی تا انتهایی ساخت خودروها بازدید کرده و با خط تولید خودروهای پژو 405 ، پژو پارس ومحصول جدید این گروه صنعتی به نام (هایما) آشنا شدند.