سه شنبه, 05 بهمن 1395

ertebat riasatt

ruzshomar

روابط عمومی سما مشهد

به گزارش مديريت فرهنگيو كانون هلال احمر دانشجويي آموزشكده سما،‌ در روز دوشنبه مورخ 13دي ماه 95 اعضاي كانون دانشجويي هلال احمر آموزشكده از پايگاه امداد و نجات جمعيت هلال احمر استان خراسان رضوي بازديد نمودند و با بخش هاي مختلف اين پايگاه ازجمله  امداد هوايي، انبارهاي امدادي و نحوه عملكرد تيم آنست (سگ هاي تجسس) آشنا شدند. لازم به ذكر است این معاونت به عنوان محوری ترین حوزه جمعیت هلال احمر در پاسخگویی و امدادرسانی در حوادث و بلایای طبیعی که مطابق با اساسنامه جمعیت هلال احمر و همچنین طرح جامع امداد و نجات کشور از مهمترین وظایف هلال احمر محسوب می شود، شناخته شده است.

2017 01 03 123849

• به گزارش روابط عمومي آموزشكده به همت  مدیریت فرهنگی و همکاری دفترمشاوره آموزشکده سما اولين جلسه گروه درماني با موضوع" تكنيك هاي يك امتحان موفق" با تاكيد بر مباحث مهارتهاي مطالعه، تمركز و استرس امتحان با هدف آمادگي دانشجويان براي امتحانات پايان ترم ، با دعوت از "سرکار خانم دكتر فولادي روان شناس تربيتي" در روز دوشنبه مورخ 6/10/95 برگزار و باتوجه به استقبال و تقاضاي دانشجويان جلسه دوم گروه درماني نيز در روزهاي آتي برگزار خواهد شد.

2017 01 03 122913

به گزارش مديريت فرهنگي آموزشكده، جلسات اول تا سوم كارگاه معنويت هاي نوين و عرفان هاي نوظهور با حضور دانشجويان  برگزار گرديد. در اين جلسات ، جناب آقاي حسيني پور مدرس اين كارگاه به  معرفي انواع معنويت هاي نوپديد از جمله عرفان كيهان حلقه،‌ عرفان جنسي، عرفان برزيلي و معنويت و روان درماني پرداخت و در ادامه عرفان كيهان حلقه و جنسي را به تفصيل معرفي نمود. در جلسات آتي اين كارگاه ساير معنويت هاي نوين به تشريح معرفي خواهند گرديد. لازم به ذكر است جلسات آتي كارگاه در روزهاي چهارشنبه هر هفته ساعت 12 الي 14 برگزار خواهد گرديد.

nozohur

به گزارش مديريت  فرهنگي آموزشكده جلسه اول و دوم كارگاه طب سنتي اسلامي و نوين با حضور مدرس محترم جناب آقاي دكتر كريمي با استقبال و حضور دانشجويان و كاركنان علاقمند برگزار گرديد. در اين دو جلسه ، جناب آقاي دكتر كريمي به تفصيل مباحث كليات،‌ تاريخچه و مباني طب سنتي،‌ طبع و مزاج شناسي و مزاج انواع را بيان نمودند. اين كارگاه در قالب 8 جلسه در روزهاي چهارشنبه هر هفته  ساعت 14 الي 16 برگزار خواهد گرديد.

IMG 20161214 144423

به همت دفتر فرهنگ اسلامي و واحد مشاوره آموزشكده سماخواهران برگزار شد:

برنامه گفتمان دانشجويي باهدف برقراري ارتباط موثر و آگاهي بخشي، ايجاد شادابي و نشاط همراه با برگزاري مسابقات متنوع ورزشي و اهدا جوائز به نفرات برتر با همكاري اساتيد محترم تربيت بدني در سالن ورزشي جهاد دانشگاهي با استقبال خوب دانشجويان برگزار شد.