سه شنبه, 04 ارديبهشت 1403

photo 2019 12 10 13 29 28

بسمه تعالی
🔸دانشجو، واژه ای مقدس و مظهر اقتدار و بالندگی یک ملت سرافراز است، شانزدهم آذر یادآور به خاک و خون کشیدن دانشجویانی است، که با شهادت خود به جهانیان فهماندند ایرانیان از هر قشری در برابر استعمار، استکبار و دخالت بیگانگان همچون سروی استوار ایستاده اند و همواره مکتب عاشورایی را سرلوحه راه آزادگی و استقلال خود قرار می دهد.

🔸شانزدهم آذر ، نماد حق طلبی و آزادخواهی دانشجویان در برابر سایه شوم ظلم، اختناق و استبداد است .این روز تاریخی یادآور رشادت دانشجویانی است که سینه خود را در برابر مستبدین ظالم سپر کردند و آزادی و ظلم ستیزی ملت بزرگ ایران را در تاریخ ثبت نمودند و سرآغاز تشکیل جنبشی تاثیر گذار در مسیر استکبار ستیزی و آزادی خواهی ملت ایران شدند.

🔹 بسیج دانشجویی آموزشکده سما ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، برای کلیه دانشجویان و اساتید محترم امید، عزت، سربلندی و تندرستی در پرتوی توجهات الهی را آرزومند است.