شنبه, 17 خرداد 1399

معرفى آموزشكده فنى و حرفه اى سما مشهد

به مناسبت سالروز شهادت آیت‌الله مفتح روز وحدت حوزه و دانشگاه، به همت حوزه فرهنگی و با همکاری بسیج دانشجوی ، کانون هلال احمر و کانون فرهنگی مذهبی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد بازدید از مدرسه علمیه رشید حجری مشهد در مورخ سه شنبه 98/09/27 صورت پذیرفت.

samamashhad 1576650850

اولین همایش آشنایی با رشته ورزشی آفرود در آموزشکده سما مشهد برگزار شد. به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف معرفی و آشنایی دانشجویان و علاقه مندان به رشته آفرود همایش یک روزه به همت گروه مکانیک ، مدیریت پژوهشی و با همکاری کمیته آفرود و هیأت موتورسواری استان خراسان رضوی روز دوشنبه مورخ 98/09/25 در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گردید.
در این مراسم با دعوت از مسئول آموزش کمیته آفرود هیأت اتومبیرانی خراسان رضوی ایشان طی پخش اسلاید و کلیپ برگزاری مسابقات این رشته به معرفی و آموزش بخشهای مختلف در مسابقات آفرود و همچنین تجهیزات ایمنی و استانداردهای بین المللی خودروها جهت شرکت در این مسابقات و سبک های برگزاری آن مطالبی را ارائه نمودند.
در پایان این همایش شرکت کنندگان از نزدیک با خودروها و تجهیزات این سبک از اتومبیلرانی آشنا شدند.

samamashhad 1576501147 3

samamashhad 1576501147 1

مسابقات کتبی قرآن و عترت دانشجویی همزمان با سراسر کشور مورخ یکشنبه 24 آذر ماه 98 بخش تدبر در آیات سوره احزاب و صحیفه سجادیه (دعای مکارم اخلاق) در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برگزار گرديد.

samamashhad 1576392872 1

در ادامه برگزاری سمینهاری گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف آشنایی دانشجویان با انواع انرژی های تجدی پذیر ، و همچنین رویکردهای استفاده از آن در جهان، سمینار یک روزه در محل آموزشکده سما برگزار گردید.
جناب آقای دکتر مومنی مدیر گروه رشته برق آموزشکده سما سخنران این دوره به تغییر رویکرد جهان در تولید انرژی برق از طریق انرژی های فسیلی با توجه به عوارض زیست محیطی بسیار زیاد اشاره کرد و افزود: تولید برق از انرژی های پاک افزایش یافته است و تمایل تمامی کشورهای دنیا به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر در حال گسترش می باشد.
ایشان در ادامه این سمینار از طریق اسلاید به معرفی انرژی های تجدید پذیر شامل: انرژی باد، خورشیدی ، زمین گرمایی و ...پرداختند.

samamashhad 1576058931 1

استقرار تیم سیار پایگاه انتقال خون در آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد به همت مسئول کانون دانشجویی هلال احمر آموزشکده سما و به منظور جلب مشارکت کارکنان ، اساتید و دانشجویان و همچنین ترویج فرهنگ اهدای خون، تیم سیار پایگاه انتقال خون در محل آموزشکده فنی و حرفه ای سما مستقر گردید.

samamashhad 1576058563 1

به مناسبت گرامیداشت هفته پژوهش و با هدف آشنایی دانشجویان با اجرا ، طراحی و زمینهای کاربردی کارت ویزیت الکترونیکی سمیناری با همین موضوع در محل آموزشکده سما برگزار گردید.
مهندس ابراهیم زاده عضو هیأت علمی گروه کامپیوتر، در سخنانی به معرفی کارت ویزیت هوشمند و همچنین مهمترین قابلیتهای کلیدی این ابزار به منظور متحول نمودن کسب و کار اشاره نمود و افزود: همانطور که برای معرفی و گسترش فعالیت، ارائه محصول یا خدمات خود در دنیای واقعی از کارت ویزیت و کاتالوگ و بروشور چاپی استفاده میکنیم باید در دنیای تجارت الکترونیک هم از تمامی امکانات و بسترهای موجود جهت معرفی خود به دیگران استفاده نماییم. ولی معرفی در فضای مجازی باید ویژگیهای خاص خود را داشته باشد تا بستری را جهت ارتباط سریع و ساده مخاطبانمان فراهم نماید.
لازم به ذکر است در گرامیداشت هفته پژوهش سال 98، 15 عنوان سمینار در قالب موضوعات کاربردی و آموزشی به همت مدیریت پژوهشی آموزشکده فنی و حرفه ای سما واحد مشهد برنامه ریزی شده است که از 18 لغایت 27 آذر ماه برگزار می گردد .

samamashhad 1576040606